Home

>

Over ons

Over ons

gebouwafbeelding

AVERobotics

Rode lijn

Al ruim 20 jaar ervaring in de industriële robotica, met als hoofd activiteit service en onderhoud. Ervaring met de eerste generatie robots tot en met de laatste generatie IRC5 controllers van ABB.

Wij zorgen voor een lage TCO door dat we op lokatie uw installatie leren kennen van a tot z en daardoor de juiste aanbevelingen kunnen maken op het gebied van preventief en correctief onderhoud alsook verbeteringen kunnen aanbrengen in uw installatie. Wij beperken ons niet enkel op de robot maar nemen ook de directe omgeving onder de loep. 

Onderhoud

Service

Storingen

Verbeteringen


 

AVERobotics is opgericht in 2014. Na verschillende dienstbetrekkingen in de industriële automatisering is in oktober 2014 besloten om voor onszelf te beginnen. Ruim 20 jaar ervaring als robot engineer, project engineer, project manager, site manager en apllication engineer in binnen en buitenland. Ervaring met hoofdzakelijk het robotmerk ABB en in de applicatie richting handling, heb ik ook meer dan voldoende kennis van Lassen, lijmen, laserlassen en kitten.

Mocht U een robot hebben van een ander merk kunt U altijd contact opnemen. Wij nemen dan contact op met ons uitgebreid netwerk van specialisten welk dan onder regie of direct contact met U opnemen om U verder te helpen. Ons netwerk beslaat inmiddels Europa en Midden Amerika.