Home

>

Wat we doen

Wat we doen

gebouwafbeelding

AVERobotics

Rode lijn

Al ruim 20 jaar ervaring in de industriële robotica, met als hoofd activiteit service en onderhoud. Ervaring met de eerste generatie robots tot en met de laatste generatie IRC5 controllers van ABB.

Wij zorgen voor een lage TCO door dat we op lokatie uw installatie leren kennen van a tot z en daardoor de juiste aanbevelingen kunnen maken op het gebied van preventief en correctief onderhoud alsook verbeteringen kunnen aanbrengen in uw installatie. Wij beperken ons niet enkel op de robot maar nemen ook de directe omgeving onder de loep. 

Onderhoud

Service

Storingen

Verbeteringen


 

Onderhoud doen we volgens de door de fabrikant voorgeschreven methode en met identieke apparatuur. Of dit nu gaat over de laatste methode van calibreren of een highend olie check. Wij gaan zelfs verder, zo kunnen wij ook het vet controleren in robots van een oudere generatie.

Of u nu een contract voor uw onderhoud wil of een gegarandeerd OOE van uw installedbase. Een verbetering van cyclustijd of een upgrade van uw installatie, wij kunnen alles in overleg uitvoeren.